A zmiany są rzeczywiście rewolucyjne - kiedyś "u Dunina", dziś "Krochmal", do tego nowe menu i zmiana wystroju wnętrza. W czwartek wieczorem Magda Gessler ponownie przyjechała do Piotrkowa, by sprawdzić jak przebiega metamorfoza miejsca. - Nie chcę zdradzać tak do końca tajemnicy, ale wydaje mi się, że ten, kto tu przyjdzie po moim powrocie, ma szansę na wyjątkowo niskie ceny. Dalej nie powiem, ale na pewno każdy powinien się tu znaleźć - mówiła na antenie Strefy FM Magda Gessler.
Menu to między innymi czekadełko wileńskie, bulion z żółtkiem, sztuka mięsa wołowego, czy morelowy krochmal podawany z lodami i bitą śmietaną.
Emisja programu odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie października.
- Prezydent ogłosił konkursy na stanowiska dyrektorów pięciu szkół
- Łódzka KAS znalazła w przesyłce ponad 45 tys. zł
- 15-latek chciał okraść drogerię
- Już w niedziele mażoretki z łódzkiego zawalczą o mistrzostwo w Sulejowie
- Nowy chodnik na Próchnika
- Akcja krwiodawstwa przyciągnęła ponad 40 osób
- Moc atrakcji w Mediatece 800-lecia
- Dni Wolborza będą przebojowe!
- Zderzenie dwóch aut na Wojska Polskiego