Na co stawiamy? Na jakość, cenę, czy czas dowiezienia? Co najczęściej zamawiamy? Okazuje się, że najważniejsza jest jakość obiadu, na drugim miejscu cena, na trzecim czas dowozu, ale ważne jest także to, czy właściciela danego lokalu znamy osobiście. No i czy lubimy.
Co najczęściej wybieramy, zamawiając? Głównie obiady (barszczyk, żurek, pomidorowa - schabowy, pierogi), ale wciąż popularna jest kuchnia włoska (pizza) oraz chińska. Ważna jest także wielkość porcji. Dla niektórych im więcej, tym lepiej.
A które lokale polecali słuchacze Magla? Aresto, Relax, Bar „10”, Słoneczko, Esposito, Karuzela smaków, Sajgon, Amici, Odlot, Riposta, Dobre za drobne, GulJana, Soul food bistro czy lokal U Meckiera.
A jakie mogą polecić internauci?
- Nie żyje kobieta, którą znaleziono nieprzytomną przy hali targowej
- Wypadek na Szkolnej. Kierowca Skody nie ustąpił pierwszeństwa. Kobieta trafiła do szpitala.
- Kolizja w al. Sikorskiego
- Po prezydenturze powrócił do nauczania. Krzysztof Chojniak pracuje już nie tylko na uczelni
- Więcej policji na drogach
- Międzynarodowe Zawody w Powożeniu w Stadzie Ogierów w Bogusławicach
- Rajdem rowerowym "Budowlanka" zachęcała uczniów do aktywnego trybu życia
- Zderzenie trzech samochodów na DK74. Ciężarówka zatrzymała się przed pasami, w jej tył uderzył dostawczak, a w niego opel
- Mieszkańcy domagają się wyjaśnień od zarządu PSM. Zapowiadają protest. Spółdzielnia odpowiada.