Na co stawiamy? Na jakość, cenę, czy czas dowiezienia? Co najczęściej zamawiamy? Okazuje się, że najważniejsza jest jakość obiadu, na drugim miejscu cena, na trzecim czas dowozu, ale ważne jest także to, czy właściciela danego lokalu znamy osobiście. No i czy lubimy.
Co najczęściej wybieramy, zamawiając? Głównie obiady (barszczyk, żurek, pomidorowa - schabowy, pierogi), ale wciąż popularna jest kuchnia włoska (pizza) oraz chińska. Ważna jest także wielkość porcji. Dla niektórych im więcej, tym lepiej.
A które lokale polecali słuchacze Magla? Aresto, Relax, Bar „10”, Słoneczko, Esposito, Karuzela smaków, Sajgon, Amici, Odlot, Riposta, Dobre za drobne, GulJana, Soul food bistro czy lokal U Meckiera.
A jakie mogą polecić internauci?
- Sulejowski piknik charytatywny. Pomagają Ani wrócić do zdrowia
- Wielka Sobota prawosławnych i wiernych innych obrządków wschodnich
- Uroczysta zmiana służby piotrkowskich strażaków
- Ponad 60 uczestników majowego Męskiego Publicznego Różańca
- Martwy mężczyzna znaleziony przy ulicy Dąbrowskiego
- Gminne obchody 233. rocznicy uchwalenia Konstytucji 3 Maja w Moszczenicy
- Obchody Święta Trzeciego Maja w Piotrkowie Trybunalskim
- Piotrkowski "Strzelec" oficjalnie otrzymał sztandar
- Rozłożyli wielką flagę na Rynku Trybunalskim